Skip to main content
search
0

Diensten

Voor welke diensten kun je terecht bij Ivo Christov BMW E28 specialist in Franeker? Hieronder lees je welke service wij je kunnen bieden:

Aankoopbegeleiding en keuring

Waar let je op bij de aankoop van een klassieker? Welke slijtage is normaal? Hoe staat het met de zwakke punten, wat zijn de pluspunten van je potentiële aanwinst? Ivo zet zijn jarenlange ervaring in, zodat je precies weet wat je koopt. Ook het invoeren bij de RDW en het op kenteken zetten kunnen we natuurlijk volledig voor je verzorgen.

Internationaal & transport

We kopen en verkopen gebruikte en nieuwe onderdelen van de E28 over de hele wereld. Via eBay, Marktplaats en andere websites aan- en verkopen we op het juiste moment. Ook de import en export van complete auto’s regelen we voor je. We hebben verschillende persoonlijke contacten in Amerika en veel ervaring met het verschepen van auto’s.

Ivo is in bezit van het E-rijbewijs en een recente auto-ambulance. Hiermee kunnen we een auto op ieder moment ophalen of afleveren. Dit geldt ook bij aankopen in het buitenland en eventuele pech.

Motorombouw

Er zijn talloze creatieve oplossingen om het maximale uit uw auto te halen. Verknocht aan de E28, maar zou je liever meer PK’s hebben? Of een zuinigere motor? Een ombouw is vaak goed te realiseren. Desgewenst regelen we de auto’s, motoren en materialen die de switch mogelijk maken. Door de jaren heen werkten we nauw samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven waardoor altijd een oplossing is te bedenken.

Voor elk probleem weten we de juiste vakmensen in te schakelen.

Motormanagement & elektronica

Storingen aan het Motronic of ABS lossen we voor je op. Ook repareren we boordcomputers. Voor allerhande uitdagingen die met draadjes en stroom te maken hebben, bel je het beste voor overleg.

APK & Uitlijnen

Complete verzorging van de verplichte APK keuring behoort tot de mogelijkheden; door specifieke kennis kunnen we je E28 snel en gericht klaarmaken voor de keuring. Het uitlijnen is een belangrijk onderdeel van de E28. We werken hiervoor met een specialist die deze klus uitvoert. Dit gebeurt niet volgens het boekje, maar juist op gevoel en de jarenlange ervaring van deze specialist.

Airconditioning

De E28 heeft een voorloper op de climate-control indien uitgevoerd met A/C. Dit systeem kunnen we ook prima voor je onderhouden en herstellen indien nodig. Onderdelen leveren we voordelig via Amerikaanse import kanalen, daar is airco immers standaard.

Audio

Ook tijdens de jaren van de E28 begon BMW in te zien dat audio en entertainment meer en meer vanzelfsprekend waren geworden in de auto industrie. In de E28 is dit terug te vinden als de eerste 5-serie met een hifi audio systeem met 8 luidsprekers en een afzonderlijke versterker. Voor die tijd was dat heel wat, een heuse Blaupunkt Quadro Booster met 4x25W werd voor BMW aangepast en in de auto geïntegreerd. Tweeters ter hoogte van de spiegels en een speciale compo-set opbouw met het opschrift BMW Sound System pronkten op de hoedenplank.

Tegenwoordig zijn er zeer krachtige versterkers en luidsprekers van hoge kwaliteit te vinden voor een fractie van de prijs van toen waarmee we het niveau naar ongekende hoogtes kunnen brengen.

Omdat we zelf ook van zuiver, strak en vol geluid houden adviseren we je hier graag in en kunnen we je E28 omtoveren tot een concertzaal!