Skip to main content
search
0

Kennis van electronica

Als je in Franeker bij de BMW E28 Specialist komt kan het je niet ontgaan dat er veel kennis in huis is m.b.t. de elektronica in en om de auto.

Problemen met kabelbomen of tellerpanelen

Of het nu gaat om kabelbomen, accessoires of reparaties, Ivo is van huis uit een elektronicus en kent alle ins-&-outs van de E28.

Boardcomputer gecrashed?

Storingen worden door de parate kennis dan ook snel gevonden en vakkundig opgelost. Geen draadje is Ivo te veel, hij krijgt alles boven water, van zwevende massa’s tot opgeblazen computers!

Reparatie van je tellerunit

Het repareren van je instrumentenpaneel (ook wel tellerunit of tellerbak genoemd) is zijn echte specialiteit. Vanwege aanhoudende problemen met de printplaten zijn hiervoor zelfs compleet nieuwe en sterk verbeterede printen gemaakt (SI Board).

Er zijn verschillende varianten, bijvoorbeeld een volledig printplaat, waarbij de service interval weer geheel functioneert. Of een puur functionele versie waarbij al je meters en controlelampjes functioneren, maar waarbij de SI buiten werking wordt gesteld.

Heb je haast? Je kunt in overleg en op afspraak gewoon wachten op je reparatie!

Toch wat extra luxe accessoires laten inbouwen?

Ook het achteraf inbouwen van elektronische accessoires zoals cruise-control, een boordcomputer (OBC) of mistlampen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. We leveren dus niet alleen de onderdelen, we bouwen ze ook graag vakkundig voor je in!