Skip to main content
search
0

Ideale gezinsauto’s – Een mooi verhaal van Petrolicious.com

Meer dan twintig jaar geleden sloten Dean en DonnaRae Caccavo een pact: ze kwamen overeen dat ze nooit meer dan $ 10.000 aan een enkele auto zouden uitgeven. Meer dan twee decennia en ondanks veel inflatie hebben ze deze belofte tot op de dag van vandaag gehouden. Betekende dit een leven van wrakken en oproepen voor hulp bij pech onderweg? Verre van.

Toen de Caccavos de “$ 10.000-regel” maakten, was Dean op jacht naar een BMW E28 M5. Hij vond een model uit 1988 voor iets minder dan $ 9.500, knapte die op en vandaag de dag, meer dan 200.000 mijl later, is het nog steeds zijn dagelijkse auto. Dean genoot zo veel van het E28-platform dat hij uiteindelijk een 535is uit 1987 kocht voor DonnaRae, natuurlijk voor minder dan $ 10.000.

Toen hun zoon Austin de rijleeftijd bereikte, vertelden Dean en DonnaRae hem dat als hij een auto wilde, hij een baan moest zoeken, wat geld moest verdienen en die zelf moest kopen. Austin had geen bezwaar tegen deze regeling, maar hij had één verzoek: hij wilde de 535is van zijn moeder kopen. Uiteindelijk slaagde Austin erin met de inkomsten uit zijn parttime baan om het geld bij elkaar te schrapen en de 535is zijn eigendom te maken. Met wat elleboogvet en een scherp oog voor een koopje, is hij er sindsdien in geslaagd om de auto te personaliseren met mechanica en styling parts – inclusief BBS-wielen die hij ruw en opgeknapt heeft gekocht.

DonnaRae merkte nu echter dat ze haar eigen E28 miste, en dus was de jacht geopend. Na wat zoeken vonden Dean en Austin een schone – en acceptabel geprijsde – 528e en daarmee was de garage gevuld met “een gezin van vijf”. Als de Caccavo’s tegenwoordig samen op pad gaan in hun caravaan van E28’s, bewijzen ze dat je geen fortuin hoeft uit te geven om in stijl te rijden.

Drive Tastefully®

https://Petrolicious.com
https://facebook.com/Petrolicious